Bankansatte hopper i trøjen til EM

De er vilde med håndbold i Folkesparekassen på Herningvej og tager den typiske bankuniform meget afslappet. Medarbejderne møder snart på arbejde i landsholdstrøjen.

I morgen tager Danmarks håndboldherrer og to BSV-spillere hul på EM i Polen med en kamp mod Rusland.

Folkesparekassen i Lysbro støtter mændenes kamp om medaljer ved også at "spille" i rødt og hvidt i januar. Lokalerne på Herningvej er allerede pyntet i rødt og hvidt, og den 20. januar tager medarbejderne røde håndboldtrøjer på for at vise deres støtte.

- Vi støtter håndboldherrerne, og så er vi en del af samarbejdet med Totalkredit, der er hovedsponsor for håndherrerne. Det er en positiv måde at vise, at vi alle er en del af holdet, når herrerne spiller. Vi lader den positive håndboldstemning smitte af på vores kunder, som får en ekstra oplevelse, siger Jens Kjærsgaard, der er afdelingsleder i Folkesparekassens Silkeborg-afdeling.

Lørdag spiller Danmark mod Rusland kl. 20.15, mandag den 18. januar mod Montenegro kl. 20.15, og onsdag den 20. januar spiller herrerne mod Ungarn kl. 20.00. Alle tre kampe spilles i Gdansk.

- Vi ser frem til nogle hyggelige dage i rødt og hvidt, hvor vi også kan få en lille snak om håndbold ind i mellem renteniveauer og boliglån, siger Jens Kjærsgaard.