Anmeldelse om ti villa-indbrud

Indbrudstyvene holder sig ikke tilbage på grund af frostvejr og lidt sne på jorden. Politiet har hen over weekenden modtaget anmeldelse om ti indbrud i private hjem.

I Balle er det gået ud over to boliger, en på Hjorth Nielsens Vej og en på Herman Bangs Vej. Begge steder er et vindue blevet brudt op. Tyven har blandt andet stjålet smykker, udenlandsk valuta og et sølvur.

En villa på Buskelundtoften i Hvinningdal fik mellem fredag og lørdag eftermiddag uønsket besøg. Her blev terrassedøren opbrudt. Også på Frejasvej i Hvinningdal var der uønsket besøg, det var dog mellem lørdag eftermiddag og søndag aften. Her havde tyven trukket gardinerne for, mens han gennemrodede alt. Der blev stjålet smykker, kontanter, en iPhone og en startpistol til løb.

Ved flere af weekendens indbrud er gardinerne trukket for, som de var på Frejasvej.

På Søholt gik det ud over en villa på Ege Allé mellem lørdag og søndag. Her blev terrassedøren opbrudt og hele huset tømt for smykker og kontanter.

I Virklund har der været indbrud på Virklundvej og Vesterlundvej. Designermøbler som 7'er-stole og PH lamper var blandt tyvekosterne.

Ved Rodelund gik det natten til lørdag ud over en landejendom på Ryvej. Her blev et køkkenoverskab i birketræ, en Tasco kikkert og et digitalkamera stjålet.

De sidste indbrud i vores området blev begået på Bakkevænget i Kjellerup og på Mågevej i Ans. Begge boliger blev gennemrodet, men da indbruddene blev anmeldt, var der ingen opgørelse over tyvekosterne.

Har du ekstra oplysninger om de ti indbrud, kan du kontakte politiet på telefon 114.