Foto: Silkeborg Kommune

Leif Lund på vej retur til regionsrådet

Byrådsmedlem Leif Lund har tidligere siddet i regionsrådet, og nu er han på vej tilbage.

Leif Lund har siden regionsrådsvalget i 2013 været på Danske Folkepartis reserveliste, fordi han ved valget dengang var medlem af partiet. I dag er han løsgænger.

Nu træder Tilde Bork fra Dansk Folkeparti ud af regionsrådet, så hun kan hellige sig sit arbejde i Folketinget.

- Det er en rigtig svær beslutning, men det er simpelthen det rigtige for mig. Jeg blev nyvalgt til Folketinget i juni 2015, og siden har jeg haft meget travlt med at sætte mig ind i folketingsarbejdet og selvfølgelig passe posten som regionsrådsmedlem. Som min hverdag er i øjeblikket, er det mest rigtigt at vælge posten som regionsrådsmedlem fra, siger Tilde Bork i en pressemeddelelse.

Dermed er vejen banet for Leif Lund, der er den næste på Danske Folkepartis opstillingsliste.

Umiddelbart efter folketingsvalget i juni 2015 var Leif Lund på vippen til igen at komme i regionsrådet, da Dansk Folkepartis Karina Due skulle træde ud af enten byrådet eller regionsrådet. Hun valgte byrådet.