Har en jysk komiker manerer?

I aften optræder standup-komiker Simon Talbot hele to gange i Kedelhuset. "Mr. Copenhagen" er titlen på den jyske komikers show.

- Jeg udtaler stadig smørrebrød på grinagtigt jysk, men samtidig går jeg ofte på café med mine venner og taler om følelser, forklarer Simon Talbot selv, og derfor ser han i 2016 indad i sit nye one man-show.

Showet handler om at være en del af mediebranchen, når man ikke selv føler, at man er det. Det handler om kontrasten mellem at besøge sin irske fars vanvittige og fællessyngende familie for at tylle øl til en måned senere at overrække priser under Elle Style Awards.

Får man manerer af at være vokset op i en lille jysk flække, hvor alle kender alle? Hvordan er det med jydernes fordomme om københavnere? Og vice versa? Er man en rigtig mand, selvom man har blomster på altanen og ikke spytter på gulvet, når man bliver tilbudt mælk i kaffen? Det vil Simon Talbot fra Skanderborg give svar på i sit show, der vanen tro vil være præget af hans velkendte og meget fysiske fortællestil.

Det første show begynder kl. 19 og er udsolgt, mens der endnu er billetter at få til ekstraforestillingen kl. 21.30.