Silkeborg jagter håndværks-talenter

Silkeborg skal tiltrække flere erhvervstalenter. Derfor laver Kommunen og en række virksomheder en fælles stand, når der i februar afholdes Danmarksmesterskab i håndværk i Fredericia, DM i Skills.

- Vi er gået sammen om at trække talenter til området og synliggøre Silkeborg som et godt sted at arbejde og bo. Silkeborg har jo rigtig meget at byde på, og når virksomhederne og kommunen samarbejder, står vi stærkere, lyder det borgmester Steen Vindum (V).

DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent og Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge deltager i år Skills, hvor de kæmper om at blive den bedste inden for deres respektive fag, eksempelvis den bedste kok, klejnsmed eller murer.

For virksomheder er Skills en chance for at markedsføre sig som en god arbejdsplads og komme i dialog med potentielle nye lærlinge.

Den mulighed hopper Kommunen med på, når kommunen og syv virksomhederne for første gang danner fælles front ved DM i Skills, der løber af stablen i Fredericia den 4.-6. februar. Overskriften er ”Silkeborg jagter talenter”.

På standen kan alle besøgende få en snak med virksomhederne og kommunen og høre mere om mulighederne i Silkeborg-området, både i forhold til job, fritid, kultur og bosætning.

De deltagende Silkeborg-virksomheder er DK Totalbyg, Ribu Inventarsnedkeri, Andreas’ Anlæg, Troelsgaard VVS, Mariehøj Murerforretning, Salten El og Gustav Hansen.