Foto: Martin Jensen

Lokalt producer-team udgiver Elvis-sang

Kongen. Elvis Presley. Alle kender navnet. Det er snart 40 år siden, at den verdenskendte musiker døde, men i dag udkommer han med en ny sang. Det lokale producer-team Hecchi & Kethmer står bag en reproduktion af en Elvis-klassiker.

In The Ghetto blev i 1969 udgivet af Elvis Presley på en produktion af Chips Moman. De to lokale musikere har fået fat i en udgave af sangen, der kun indeholder Elvis' rene stemme. Den udgave blev grundlaget for Hecchi & Kethmer feat. Elvis - In The Ghetto.

- Da vi hørte den, der tænkte vi, den skal vi lave noget musik til. Han var jo en fantastisk sanger. Elvis synger teksten, så har vi lavet resten, siger Lars Kethmer.

Mike Hecchi er til daglig kendt som forsanger i bandet The Sexican, der har haft stor international succes. Lars Kethmer er vært for Din Eftermiddag på Din Radio 8600.

- Rent produktionsmæssigt har vi arbejdet med det i et halvt år, man rører ikke ved den her sangskat uden at gøre det ærligt forsøg og gøre det ordentligt, siger Mike Hecchi.

Den nye Elvis-sang er udkommet på musiktjenester verden over. Nummeret havde verdenspremiere på Din Radio 8600 her til morgen. Du kan se den medfølgende musikvideo og høre nummeret nedenfor.

Elvis-nummeret er det første i en serie af produktioner, der er planlagt fra Hecchi & Kethmer. Alle numre bliver baseret på legendariske kunstnere.

https://www.youtube.com/watch?v=XRGjs_dPR1Y