Foto: Preben Hansen, Silkeborg Foto

Silkeborg-Voel fik ørerne i maskinen

Silkeborg-Voel kom ned på jorden igen efter den flotte sejr over FCM Håndbold forleden, da de lørdag fik ørerne i maskinen mod Randers HK, der vandt 32-26.

Det virkede som om intet for alvor fungerede for de grønne, og der blev brugt for meget tid på alt andet end håndboldspil, skriver klubben på sin hjemmeside.

Blandt andet var træner Jakob Andreasen ikke tilfreds med, at der i kampens løb blev brugt en hel del kræfter på at diskutere med dommerne på banen, for det virkede til at fjerne fokus fra selve kampen.

- Vi har ikke de rigtige attituder og har ikke troen på tingene, der er alt for meget fokus på alt muligt andet end at komme tilbage, som bestemt var inden for rækkevidde. Vi gider ikke alt det brok, og så bliver man altså skiftet ud, for det hører ikke nogen steder hjemme, lyder den kontante melding fra Jakob Andreasen til silkeborgvoel.dk.

Næste kamp for Silkeborg-Voel er mandag den 8. februar, på udebane mod Team Tvis Holstebro.