Foto: Silkeborg IF

SIF henter ny reservemålmand

SIF har løst sit målmandsproblem. 23-årige Thomas Nielsen er efter tre ugers prøvetræning kommet på en kontrakt frem til sommer. Han skal være reservemålmand for førstekeeper Thomas Nørgaard.

- Jeg er supertilfreds med at have fået chancen i SIF i det næste halve år. Det virker som et godt match, og jeg vil kunne fortsætte min udvikling i tæt samarbejde med målmandstræner Finn Secher, siger Thomas Nielsen.

Tilgangen af en ny målmand har været nødvendig, da det trækker ud med at få skadesramte Nicolai Flø klar. Flø brækkede en knogle i hånden i efteråret, og han er endnu ikke klar til at genoptage træningen i fuldt omfang.

- Jeg ser det som et udstillingsvindue, og hvem ved, hvilke muligheder der kan opstå til sommer. Hvis jeg gør det godt, og SIF når målet om oprykning, kunne det jo være her, der ligger en fremtid for mig. Det bliver et meget spændende forår, vi går ind i, siger Thomas Nielsen videre.

Thomas Nielsen har senest spillet i den islandske 1. division for Vikingur. Efter en skade i sæsonens indledning endte han med at stå fast for den islandske klub og blev noteret for 17 kampe i sæsonen.

Da Vikungur ikke formåede at kvalificere sig til Europa havde klubben ikke råd til at opretholde Thomas Nielsens lønniveau, og derfor gik han på jagt efter en ny arbejdsgiver. Den har han nu fundet i Silkeborg.