Foto: Per Bille/Smukfest

SmukFests dagsbilletter revet væk

Dagsarmbånd til alle dage bortset fra søndag til årets SmukFest er nu udsolgt. Det udmeldte SmukFest på deres Facebook-side for omkring to timer siden.

Salget gik strygende, da billetterne blev sat til salg klokken ti i formiddags, hvor hele 16.000 mennesker satte sig i kø. Allerede klokken 10.48 var de sidste fredag- og lørdagsbilletter solgt. Klokken 11.20 var onsdagsarmbåndene udsolgt, og torsdagsbilletterne fandt de sidste ejere knap halvanden time efter salget begyndte.

Dagsbilletterne er unikke, fordi det giver deltagerne mulighed for at overnatte hele ugen, og ikke kun den dag, der er købt billet til. På den måde kan stemningen på SmukFest opleves ugen ud. Noget, flere nu kan glæde sig til.

Den store efterspørgsel af billetter betyder også, at stort set alle billetter og samtlige boformer er revet væk fra den populære festival, der havde udsolgt alle deres partout-billetter i slutningen af januar.

Søndagsbilletterne er endnu ikke udsolgt, men disse dagsbilletter giver kun mulighed for overnatning mellem søndag og mandag.

Flere følgere på Smukfests Facebook-side udtrykte deres utilfredshed over ventelistesystemet, der voldte problemer, hvor flere blev smidt bag i køen. SmukFest forklarede en utilfreds bruger, at den enorme kø satte pres på deres system.

Hvis du ikke fik billetter til SmukFest, kan du skrive dig på venteliste på SmukFests hjemmeside.