Foto: www.dbufoto.dk / Anders Kjærbye

Den nye landstræner inviteret af SIF

SIF har inviteret Danmarks nye landstræner, Åge Hareide, til Silkeborg. Han fortæller om sine planer i det nye job på SIFs Samarbejdsmesse den 4. marts i Jysk Musikteater.

Den 1. marts tiltræder Åge Hareide jobbet som træner for det danske nationalmandskab, og allerede 4. marts kommer han til Silkeborg for at fortælle om sine visioner i sit nye job. Det er Silkeborg IF Invest, der har inviteret ham til byen, og han holder et indlæg på SIFs Samarbejdsmesse for klubbens sponsorer i Jysk Musikteater.

SIF har tradition for at invitere store personligheder fra fodboldens verden som oplægsholdere ved den årlige samarbejdsmesse. I fjor var det således Frank Arnesen, der aflagde messen og byen en visit og fortalte om sit liv i fodbold.

Arrangementet med Åge Hareide, der foregår fredag den 4. marts om formiddagen, er et lukket arrangement for de sponsorer, der tilmelder sig SIFs Samarbejdsmesse og de gæster, sponsorerne inviterer med.

Åge Hareide er i Jylland både torsdag og fredag, da han indleder sit landstræner-virke med at overvære Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FC København torsdag aften på MCH Arena og opgøret AaB-OB i Aalborg fredag aften.