Foto: Margrethe Løkkegaard

Rejsekort kan købes på Silkeborg station

Fra i dag er det muligt at købe rejsekort hos medarbejderne hos Arriva på stationen.

- Man kan komme ned og få lavet rejsekortet med det samme på 15 minutter. Den personlige betjening gør det hurtigere at få det lavet, end hvis man skulle bestille kortet på nettet, fortæller salgsleder hos Arriva, Kim Richardt.

Den personlige betjening kan være med til at afmystificere, hvad rejsekortet kan, og er også et tilbud til personer, der ikke har det så nemt på en computer.

Når Midttrafiks klippekort udfases på et tidspunkt, er det også tanken, at rejsekortet kan være en god billetform.

- Det har vist sig i områder, hvor andre billetformer som for eksempel klippekort udfases, at mange folk bruger rejsekortet, og det vil altså også ske i Midttrafiks område, når klippekortet bliver udfaset, siger Kim Richardt.

I slutningen af 2014, da Rejsekortet kom til Silkeborgs bybusser, var der udstedt omkring en million rejsekort. Til efteråret skulle landets sidste trafikselskab gerne komme med i Rejsekortet, der dermed er bliver landsdækkende.