Formodet tyv anholdt kort efter indbrud

En formodet tyv blev fanget i går aftes klokken 19.30, kort efter han havde brudt ind i et hus på Godthåbsvej i Silkeborg.

Tyven fra Silkeborg havde knust et køkkenvindue, rodet rundt i lejligheden og stjålet nogle smykker.

Tyveriet blev anmeldt, og en politipatrulje blev omgående sendt til stedet. I nærheden af gerningsstedet så patruljen en mand gå med to rygsække, og da han lagde mærke til patruljen, løb han med det samme fra stedet og smed taskerne.

Patruljen satte efter ham, fangede og anholdt ham. Manden havde smykker på sig, men prøvede at forklare det med, at han havde fundet smykkerne på vejen, og at han var på vej på stationen med dem.

Politiet kender dog den 30-årige person, der er fra Silkeborg, og de har en stærk formodning om, at det er ham, der har stjålet smykkerne på Godthåbsvej.

Klokken 20, kort efter anholdelsen, anmeldes et andet tyveri på Stærevej tæt ved Aarhusvej. Også her var tyven kommet afsted med en masse smykker. Politiet er rimelig sikre på, at det er den samme gerningsmand, der har stået for begge tyverier.

Den 30-årige mand sidder i øjeblikket i arresten, mens politiet undersøger sagen nærmere og finder ud af, om han skal i retten.