Foto: genrebillede

Café Venlig får lokaler i Kulturhuset

Café Venlig får lokaler i Kulturhuset. Det besluttede Kulturhusets bestyrelse i går til et ekstraordinært møde.

Bestyrelsesmedlemmerne blev enige om, at foreningen bag Kulturhuset vil lægge lokaler til Café Venlig, og det betyder, at caféen snart kan åbne på Kulturhusets adresse, Hostrupsgade 14.

Det sidste, der skal på plads er at få de frivillige kræfter struktureret, så Café Venlig kan holde åbent. Og det ser ikke ud til at blive helt umuligt. I skrivende stund er der 108 medlemmer af Facebook-gruppen Café Venlig, der altså alle viser interesse for at hjælpe til.

Café Venlig bliver en café for alle, uanset om det er indfødte danskere, nydanskere, flygtninge, asylansøgere, unge, gamle, børnefamilier eller hjemløse, så er der plads. Caféen vil åbne så snart som muligt.