Ingen nederlag i Jysk Arena i aftes

Der blev spillet to ligakampe i Jysk Arena i går aftes. Både kvinderne fra Silkeborg-Voel KFUM og herrerne fra Bjerringbro-Silkeborg var i kamp i henholdsvis Primo Tours Ligaen og Boxer Herreligaen.

Det blev til en oprejsning for de grønne piger, der jo forleden nærmest gik i opløsning og tabte med 14 mål til HC Odense. I går var der andre boller på suppen, så modstanderen, Ringkøbing, måtte rejse hjem med et nederlag på 24-17.

Sejren sender Silkeborg-Voel KFUM tilbage i kampen om at kunne få en de seks øverste pladser i ligaen, der jo giver adgang til slutspillet om danmarksmesterskabet. Lige nu ligger de grønne nummer syv, og der er fire point op til nummer fem og seks, der er Team Tvis Holstebro og Nykøbing Falster Håndbold.

BSV på andenpladsen i ligaen

Herrerne fra Bjerringbro-Silkeborg var knapt så tilfredse med deres kamp mod Skanderborg, der endte med det uafgjorte resultat 28-28.

Resultatet efterlader BSV alene på andenpladsen i ligaen, dog med en med kamp mere end Skjern, der på tredjepladsen har et point færre end BSV.