10cc besøger Silkeborg

Det er netop offentliggjort, at det ikoniske band 10cc kommer til Silkeborg og spiller i Kedelhuset torsdag den 24. november. Det er MusikRampen, som har formået at få det verdenskendte band til byen.

Selvom gruppens største hits har nogle år på bagen, trækker gruppens koncerter stadig fulde huse verden rundt. Senest tog 10cc publikum med storm på Bøgescenen på Smukfest 2015 i Skanderborg. Hits som "Wall Street Shuffle", "Good Morning Judge" og ikke mindst "Dreadlock Holiday" er da også stadig fast inventar på radiofladen over hele verden.

10cc er kendt for at være blandt de første bands, der smeltede forskellige musikgenrer sammen til en ny form. Blandingen mellem rå guitarer og blæsere og strygere fra et symfoniorkester gav en ny type lyd.

Når bandet besøger Silkeborg til november, bliver det med tre musikikoner. Én af dem er Graham Gouldman på bas og sang, som har været med siden bandets start i begyndelsen af 70’erne. Og siden begyndelsen af 90'erne har Gouldman omgivet sig med et hold musikere, der på magisk manér formår at genskabe gruppens legendariske studielyd. Udover Gouldman har også Rick Fenn og Paul Burgess været medlemmer af 10cc siden storhedstiden.

Billetter til koncerten kan købes via Silkeborgbillettens hjemmeside.