Varehuschef i Føtex, Kim Jensen, viser de nye kundevogne frem (Foto: Margrethe Løkkegaard).

Nye kundevogne i Midtbyens Føtex

Kunderne i Føtex på Torvet kan nu nyde godt af nye kundevogne.

Vognene overtager de gamle vogne, der efterhånden har nogle år på bagen og derfor er slidte.

- Det er nogle nye kundevogne, der i forhold til de gamle har ergonomiske håndtag, hvilket betyder at de er mere behagelige at køre rundt med. Derudover har vi også valgt dem, fordi de kører bedst. Og så mente vi, at det var på tide at skifte dem ud for vores egen og vores kunders skyld, forklarer varehuschef i Føtex, Kim Jensen.

Der var flere overvejelser forbundet med købet af kundevognene, som der findes mange typer af. En af typerne blev valgt fra: kundevogne med en bremse på. Her er et område afgrænset, så når vognene når kanten af området, slår en bremse til og så kan vognene ikke komme længere.

- Vi valgte kundevogne uden bremsefunktion, fordi vi gerne vil give vores kunder en ekstra service. Ved at de kan transportere vognene rundt i hele midtbyen, kan de nemt køre deres varer til deres bil eller busstoppestedet. Af samme grund har vi stationer til vognene rundt omkring i hele byen, siger Kim jensen.

Gamle kundevogne gives væk
De gamle kundevogne kan butiksmedarbejdere i Silkeborg nyde godt af.

- I stedet for at smide de gamle kundevogne ud, kan de lige så godt blive brugt et andet sted. Derfor giver vi vognene væk til lokale butikker, som kan bruge som opbevaring eller til at fylde lageret op, fortæller Kim Jensen.

DSC_2165 DSC_2164 DSC_2159