Foto: www.politi.dk

To buschauffører udsat for røveri

Der blev i løbet af weekenden begået to væbnede røverier mod to forskellige buschauffører, der holdt på ventepladsen ved Stationen på Drewsensvej.

Det ene røveri fandt sted fredag aften omkring klokken 19.35, hvor den ene af tre gerningsmænd holdt buschaufføren tilbage, mens en anden gik ind i bussen og fjernede bussens vekselmaskine. Den tredje holdt vagt.

Lørdag aften klokken 21.20 var fremgangsmåden den samme, selvom der formentlig kun var to gerningsmænd til det røveri; den ene holdt chaufføren i skak – denne gang med en kniv - mens den anden pillede vekselautomaten ned.

Flemming Just fra Silkeborg Politi oplyser at det ikke kan udelukkes, at det er de samme gerningsmænd, der står bag de to røverier. Men det kan omvendt heller ikke bekræftes.

Forsøgte sig en tredje gang
Der skete et forsøg på et tredje væbnet røveri i Silkeborg lørdag eftermiddag, hvor to maskerede mænd med en kniv forsøgte at stjæle en 63-årig mands bil, fra hans carport på Lysbrogade i Lysbro.

Flemming Just fra Silkeborg Politi kan ikke sige noget om, hvorvidt dette røveri har med de andre røverier at gøre.

Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner til disse røverier.

Signalementet for røverne under busrøveriet fredag aften lyder på tre mænd i alderen 25-30 år, alle ca. 170-175 centimeter høje og almindelige af bygning. De var alle iført mørkt tøj og elefanthuer.

De to gerningsmænd til lørdagens røveri mod bussen beskrives begge som 170-175 centimeter høje. De bar begge elefanthuer og var spinkle af bygning. Derudover var de iført army-grønne jakker og mørke bukser.

Røverne fredag stak af mod vest ad Drewsensvej, lørdag løb de mod Sydbyen.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114, hvis du har oplysninger om røverierne.