Anja Bisgaard Gaede holdt sin tale til byrådsmødet den 29. februar (Foto: Margrethe Løkkegaard)

Bekymrede forældre vil i dialog

Til byrådsmødet i går sagde en af repræsentanterne fra de bekymrede forældre, formand for daginstitutionen Alderslyst, Anja Bisgaard Gaede, i sin tale, at de gerne vil være med til at finde en løsning på de kommende besparelser. De vil gerne gå i dialog med byrådet og være med i processen.

Det blev modtaget positivt af både borgmesteren, Steen Vindum, og formand for Børne- og Ungeudvalget, Søren Kristensen, der begge opfordrede forældrene til at være med i forhandlingerne.

- I skal vide, at I er meget velkomne til at tage dialog med os her i byrådsalen også de kommende møder. En gang i mellem er dialogen dog nemmere, når man sidder over for hinanden ved et bord, så det vil jeg da anbefale, at vi får gjort, når I får organiseret jer, sagde Steen Vindum.

Ifølge formand for Daginstitutionen Midtbyen og en af initiativtagerne til mødet, Lars Chouhan, arbejder repræsentanterne på at få Forældrenævn Silkeborg op at køre igen.

- Vi genetablerer Forældrenævn Silkeborg. Kommunen har flere gange spurgt efter, hvordan man skal få fat i forældre i byen, og det ser ud til, at det lykkes med at få det op at køre. Men det bliver sideløbende med andre aktiviteter, fortæller Lars Chouhan.

Første skridt bliver et fællesmøde i Medborgerhuset den 14. marts. Her samler Lars Chouhan og de andre repræsentanter op på, hvordan det gik til byrådsmødet i går, og hvordan de skal komme videre herfra.

[caption id="attachment_11514" align="alignnone" width="800"]Lars Chouhan med sin søn til gårsdagens byrådsmøde. Lars Chouhan med sin søn til gårsdagens byrådsmøde.[/caption]