Idrætspriser uddelt til lokale ledere

En gang om året uddeler Silkeborg Kommune priser til lokale idrætspersoner. Uddelingen af to idrætslederpriser foregik tirsdag.

Sigfred Nielsen modtog Silkeborg Kommunes Idrætslederpris, og Jesper Schwarz Hansen modtog Silkeborg Kommunes Ungdomsidrætslederpris.

Prisen til en lokal ungdomsidrætsleder blev i år overrakt for første gang, mens den almindelige idrætslederpris har eksisteret i flere år.

Priserne blev overrakt af formanden for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Gitte Willumsen ved årets prisfest i JYSK arena.

Sammen med hædringen fik de to prismodtagere en buket og en check på 5000 kroner.

Sigfred Nielsen var indstillet til at modtage prisen af Silkeborg Gymnastikforening og Jesper Schwarz Hansen af Silkeborg-Voel KFUM.

- De opgaver, som han sætter sig, for går han ind i med liv og sjæl. Han sætter en ære i at lære børn og voksne at bevæge sig og opnå et socialt sammen hold, og lidt disciplin, står der i indstillingen fra Silkeborg Gymnastikforening.

- Jesper er yderst aktiv i vores børne- og ungdomsafdeling, hvor han sidder i vores ungdomsudvalg og er med til at koordinere trænere og ledere, der varetager træningen for hen ved 300 ungdomsspillere, lyder det i indstillingen fra Silkeborg Voel KFUM.