Politibil Foto: www.politi.dk

Nye anmeldelser om udenlandske biler

Politiet har igen modtaget anmeldelser om indbrud og mistænkelig adfærd, hvor biler på udenlandske nummerplader er involveret.

I går var datteren i huset alene hjemme på en gård i nærheden af Øster Bording, da det bankede kraftigt på døren.

Den 14-årige pige gik ned og åbnede, og udenfor stod en mørkhåret, tysktalende kvinde med guldtænder.

Den tysktalende kvinde spurgte efter noget mælk, men hun ventede ikke på et svar. Hun satte sig i stedet ind i en blå kassebil på tyske nummerplader og kørte derfra.

I går fortalte vi, at politiet søgte oplysninger om flere varebiler på udenlandske nummerplader, der var knyttet til indbrud. Ved flere af politiets sager havde udenlandske personer spurgt efter mælk.

- Vi vil stadig gerne have oplysninger om bilerne, og borgerne skal helst ringe, mens de har dem i syne, siger Flemming Just fra politiet i Silkeborg.

Blå VW Golf spottet to steder
Ejeren af en villa på Ranunkelvej i Sejs modtog i går kl. 10.23 en alarm om indbrud.

Beboeren ringede til sin nabo, der kunne konstatere, at der havde været indbrud og to Corona stole var stjålet.

Naboen fortalte, at han tidligere havde set to mænd luske rundt i området, og de var kørende i en kongeblå VW Golf. Den ene mand beskrives som 40-50 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning og med lyst gråt og kort hår.

En blå VW Golf blev også spottet i forbindelse med et mistænkeligt forhold på Drejergårdsvej mellem Funder og Hvinningdal.

Her var beboeren på en gård hjemme, da der pludselig kom en mellemblå VW Golf på tyske nummerplader kørende ind ad deres 500 meter lange grusvej.

I bilen sad der fem personer, men da de så gårdejeren, fandt de et landkort frem og vendte om.

Hvis du får øje på en varebil på udenlandske nummerplader, må du gerne ringe til politiet på telefon 114, mens du den i syne.