Foto: Google Earth

Kvinde overfaldet med kniv

En 18-årig kvinde blev fredag aften helt umotiveret overfaldet på stisystemet mellem Nørreskov Bakke og Arendalsvej, da hun var på vej hjem fra arbejde.

Vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen siger til tv2oj.dk at overfaldet virkede fuldstændig umotiveret, og man savner et motiv.

Kvinden har fortalt politiet, at hun bemærkede at manden fulgte efter hende, blev nervøs og forsøgte at ryste forfølgeren af sig. Men manden satte blot farten op.

- Han får fat i hende og tager en kniv frem. Kvinden bliver lettere ridset i ansigtet og på armene, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Anders Olesen til Ekstra Bladet.

Han her helt tavs under overfaldet, men rammer kvinden i ansigtet og på armene.

- Men hun slipper heldigvis med mindre overfladiske ridser, siger vagtchefen.

Ældre ægtepar forstyrrede
Det kunne have udviklet sig til væsentligt mere, hvis ikke gerningsmanden var blevet forstyrret af et ældre ægtepar, der var ude at lufte hunden.

- Efter episoden spørger de kvinden ind til, om hun har det godt, hvilket hun svarer ja til, og så skynder den 18-årige sig hjem, hvor hun fik fat i noget familie, som kontaktede politiet. Hun blev derefter kørt på skadestuen på Regionshospitalet Silkeborg og fik behandling for sine skader, oplyser vagtchefen.

Politiet vil meget gerne i forbindelse med det ægtepar, som formentlig bor i nærheden af Arendalsvej, for kvinden har ifølge Ekstra Bladet oplyst overfor politiet, at hun har set dem i området før.

Politiet vil naturligvis også gerne i kontakt med eventuelle andre vidner eller personer der har kendskab til gerningsmanden.

Høj, afrikansk udseende mand
Den 18-årige kvinde beskriver gerningsmanden som afrikansk af udseende og mellem 20 og 25 år gammel. Manden var høj, ca. 190 centimeter og kraftig eller muskuløs af bygning. Han havde sort, kort afrohår og var iført sorte cowboybukser og en grå hættetrøje med tryk på brystet.

Kvinden vurderer det ældre ægtepar til at være mellem 60 og 70 år gamle, og manden gik med en stok. De luftede en hvid terrier.

Nu håber politiet via pressen at få kontakt med det ældre ægtepar, eller andre vidner. Ved ud noget, så ring til politiet på 114.