Foto: www.politi.dk

Politiet søger stadig vidner til knivoverfald

Det har kun været ganske få henvendelser til politiet i sagen om den 18-årige kvinde, der fredag aften omkring klokken 21.30 blev overfaldet med en kniv på stien mellem Arendalsvej og Nørreskov Bakke.

Blandt andet mangler politiet stadig at få kontakt med det ældre ægtepar, der kom gående ad stien med deres hund, og som fik gerningsmanden til at stikke af.

Den 18-årige kvinde var på vej hjem fra arbejde, da hun helt umotiveret blev overfaldet på stien og skåret i ansigtet og på armen

Kvinden har fortalt politiet, at hun bemærkede at manden fulgte efter hende, blev nervøs og forsøgte at ryste forfølgeren af sig. Men manden satte blot farten op.

Han fik fat i hende, og væltede hende omkuld. Med en kniv blev hun lettere ridset i ansigtet og på armene, oplyser politiet.

Gerningsmanden var helt tavs under overfaldet, og det kunne formentlig have udviklet sig noget meget værre, hvis ikke gerningsmanden var blevet forstyrret af et ældre ægtepar, der var ude at lufte hunden.

Efter overfaldet spurgte de kvinden ind til, om hun havde det godt, hvilket hun svarede ja til.

Ringede først til sine forældre
Den 18-årige ringede efter overfaldet hjem til sine forældre i Sejs-Svejbæk, der kontaktede politiet.

Efterfølgende blev hun kørt på skadestuen og fik behandling for sine skader.

Nu vil politiet meget gerne i forbindelse med det ældre ægtepar, som formentlig bor i nærheden af Arendalsvej. Kvinden har ifølge Ekstra Bladet oplyst over for politiet, at hun har set dem i området før.

- Vi efterlyser stadig vidner, hvis nogen har en idé om, hvem gerningsmanden eller det ældre ægtepar er. Vi hører naturligvis også gerne fra andre vidner, der har været omkring gerningsstedet ved 21.30-tiden, siger Lis Borup fra politiet i Silkeborg.

Den 18-årige kvinde beskriver gerningsmanden som afrikansk af udseende og mellem 20 og 25 år gammel. Manden var høj, ca. 190 centimeter og kraftig eller muskuløs af bygning. Han havde sort, kort afrohår og var iført sorte cowboybukser og en grå hættetrøje med tryk på brystet.

Kvinden vurderer det ældre ægtepar til at være mellem 60 og 70 år gamle, og manden gik med en stok. De luftede en hvid terrier.

Ved du noget, der kan give vores lokale politifolk en hjælpende hånd, ved du for eksempel hvem det ældrepar er, så ring og fortæl politiet det på telefon 114.