Foto: Ulla Myrhøj

SIF ‘vandt’ søndag over FC Vestsjælland

Uden at have været kamp vandt SIF i weekenden en flot sejr over FC Vestsjælland i Bet25 Ligaen, og kan dermed sætte tre gratis point på kontoen.

FC Vestsjælland gik jo konkurs i efteråret, og DBU har besluttet at taberdømme klubben med 3-0 i alle de planlagte kampe i resten af sæsonen.

Det betyder, at der venter yderligere tre point til Silkeborg, i kampen mod Vestsjælland, der var planlagt til 17. april.

Til gengæld må vi se øjnene, at SIF’s nærmeste konkurrenter til den eftertragtede oprykningsplads, Horsens og Vejle, begge har seks point til gode i kampe mod FC Vestsjælland, der var planlagt til forårssæsonen.

Kampene, der blev spillet i weekenden, var kampe der af en eller anden årsag var blevet udsat fra efterårssæsonen, blandt andet kampen mellem Køge og Vendsyssel.

Det var Køge, der trak det længste strå i den kamp, og Vendsyssel, der ligger på andenpladsen i ligaen, formåede altså ikke at trække endnu længere væk fra de øvrige bejlere til oprykning.

Med 19 kampe spillet ligger Lyngby øverst med 41 point, Vendsyssel nummer to med 36 point og Horsens på tredjepladsen med 32 point. Silkeborg og Vejle har henholdsvis 31 og 30 point på de efterfølgende pladser.