Foto: Ulla Myrhøj

SIF er klar til forårssæsonen

SIF-assistent Peder Knudsen glæder sig til forårssæsonen i Bet25 Ligaen, der starter for alvor på torsdag, når SIF tager mod Fredericia.

Peder Knudsen siger til klubbens hjemmeside, at han synes holdet ser stærkt ud efter en lang opstart med masser af træningskampe og en træningslejr i Tyrkiet, hvor trænerstaben har haft tid til at finjustere spillernes roller.

- I vinterpausen bruger man typisk den første måned på at få spillerne i fysisk topform. Men her har vi heldigvis været så privilegerede i SIF, at spillerne har været topprofessionelle og er vendt tilbage i god fysisk form. Det har betydet, at vi har haft ekstra meget tid til at spille fodbold i stedet, fortæller Knudsen.

Nu er der to dage til den første kamp, og der er forberedt til den, så alle spillere er bedst muligt forberedt på de 90 intense minutter på Mascot Park.

Og personligt er Peder Knudsen godt tilfreds med status i skrivende stund. Han mener, spillerne ser rigtig skarpe ud.

- Egentlig er åbningskampen ikke noget specielt. Selvfølgelig kan der være lidt ekstra sommerfugle i maven, men vi forbereder os som udgangspunkt ligesom til alle andre kampe. Selvfølgelig er det lidt anderledes bare at træne og træne og træne og så pludselig skulle ind på stadion til en ny bane. Men generelt set ser vi rigtig stærke ud, synes jeg. Jeg glæder mig personligt meget til forårssæsonen, for vi har set enormt klar ud til træning, og drengene træner fortsat rigtigt godt. Jeg tror, de andre skal være rigtig gode for at slå os, siger Peder Knudsen til klubbens hjemmeside.

Kampstart på torsdag er klokken 18.00.