Silkeborg Voel KFUM siger farvel til Ek

Silkeborg-Voel KFUM har valgt ikke at forlænge den etårige kontrakt, som klubben skrev med den svenske fløjspiller Michaela Ek i sommer.

Det skriver mja.dk.

Ek, der har været fast inventar på Silkeborg-Voels hold siden vinterpausen, siger til netavisen, at det ikke kommer som et chok for hende.

- Nu har man i Silkeborg-Voel netop skrevet kontrakt med Louise Lyksborg, og så kan jeg jo godt se, der ikke bliver plads til mig, siger Michaela Ek, der foretrækker at finde en ny klub i Danmark fremfor at vende tilbage til Sverige.

- Jeg flyttede jo til Danmark for at udvikle mig som spiller, og det var en rigtig beslutning for mig, selv om det måske ikke er blevet nogen succes i Silkeborg-Voel, siger Ek, der ifølge mja.dk er i kontakt med en anden dansk klub.