Rødhætte: Nu holder I edderdælme kæft!

Med det samme jeg så linket til artiklen på Facebook om kvinden, der havde anmeldt et knivoverfald og som efterfølgende indrømmede, at historien ikke var sand, vidste jeg det bare. Det ville være et spørgsmål om minutter, før visse Korsbæk-borgere ville stimle sammen og forsøge at mase hende i gabestokken.

- Hun skal ha straf føj sådan en møg tøs.

- Ja hun skal straffes for det man lyver ikke om sådan noget er det bare for at få opmærksom hed eller hvad " det fik hun ....hendes far fyldte en halv side i avisen den anden dag .... Skam dig

- Hun må jo fejle noget oven i hovedet.

- Møg so,

Ja, den var god nok. Og ovenstående er blot få af kommentarerne. De lokale sheriffer har sadlet krikkerne og er i samlet flok redet ind på Facebook med lidt for stramme ridehjelme, hvor de ser det som deres pligt at udtale sig om noget, som de i bund og grund ikke aner en skid om. Fordi....? Ja, hvorfor egentlig?

Er det spild af politiets ressourcer? Ja. Det behøver man ikke engang være i stand til at binde sine snørebånd for at vide. Men kunne man evt. spænde ridehjelmen knap så hårdt og prøve at slappe lidt af? Bare et kort øjeblik? Eller evt. bruge sit krudt på at samle affald eller hundelorte i byen i stedet. Det ville nytte en hel del mere, end at forvandle sig til et møgøre, der lige skal ind og sparke til en pige, som muligvis ikke har det godt.

Hvad fanden bilder I jer egentlig ind? Tænker I overhovedet på det faktum, at I ikke har nogen som helst anelse om, hvad der ligger bag den handling? Tænker I slet ikke på, at der bag en skærm et andet sted i byen, sidder der en ung kvinde, som med garanti ikke får det skide godt af at læse sådanne kommentarer om sig selv.

Kunne I i stedet ikke bare glæde jer over, at vi ikke har en vanvittig utilregnelig knivsvingende mand til at rende rundt derude? Eller er det for udramatisk? Alligevel?

Føj, hvor er det ækelt! Og hvor er det sørgeligt, at I ikke magter at tænke nuanceret. Jeg kan sgu da se ud fra jeres profiler, at I burde være voksne mennesker. Og klinger det ikke lidt hult og ironisk, at I sidder og dømmer en person ud fra grunde som I ikke kender – og så opfører I jer samtidigt som en flok primitive hillbillies med en Ph.d. i autodidakt jura? Brug dog tiden på at bitche over narko- og spritbilister i stedet. Se, dét ville give mening.

Og til dig, unge kvinde, som artiklen og postyret handler om: Jeg kender dig ikke. Jeg kender ikke dine grunde for at anmelde uden en sag. Men ved du hvad? Jeg er faktisk også ligeglad.

Nogle gange gør vi bare nogle ting, som måske ikke var gennemtænkte. Nogle gange ud fra grunde, som kun kommer os selv ved og som andre ikke behøver at forstå.

Det gør vi alle. Vi er sgu kun mennesker. Så op med hovedet og pas på dig selv.