Kent Madsen: Der er meget på spil

I aften starter endelig forårssæsonen i Bet 25 Ligaen, når SIF tager imod Fredericia på Mascot Park.

Status er, at SIF ligger på en fjerdeplads i ligaen et point under AC Horsens, der slet ikke skal spille i denne runde.

Vi kan med andre ord spille os op på den tredjeplads, der giver oprykning til Superligaen, hvis vi vinder og Fredericia.

Og oprykning er selvfølgelig planen for SIF.

SIF’s direktør Kent Madsen siger til kampmagasinet SIFokus at det bliver en hård udfordring, men en opgave, som han har stor tillid til, bliver realiseret.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at der står ganske meget på spil for os i dette forår. Med tre oprykningspladser i spil har vi valgt at satse til kanten - og måske også lidt mere - i bestræbelserne på at blive en af de tre klubber, der får adgang til det nye format i Alka Superligaen med 14 hold fra næste sæson, siger han til magasinet.

Kent Madsen peger på, at SIF står med alle forudsætninger for at kunne nå målet om oprykning. Ikke mindst med tilgangen af Ulrik Flo og Davit Skhirtladze til den i forvejen fine trup.

- Økonomisk er vi ude i den største satsning i dette årtusinde. Det er nu, der er en historisk chance for at komme med på øverste niveau - og fastholde placeringen. Den chance skal vi gribe, siger Kent Madsen til SIFokus.

Arbejdet på oprykning starter i aften mod Fredericia. Kampstart er klokken 18:00, og det koster kun 50 kroner at komme på stadion.