Tyv byttede pung ud med chokolade

En lommetyv havde i går held til at bytte en stor pung ud med en plade chokolade. Politiet advarer i det hele taget mod lommetyve i Silkeborg for tiden.

I går ved 14.30-tiden opdagede en 67-årig kvinde, at hendes pung var væk, da hun skulle betale ved kassen i Netto Østergade.

Kvinden havde haft sin store, røde læderpung i sin frakkelomme, men der var nu kun en plade chokolade.

Tyven er formentlig fanget på videoovervågning, men politiet har endnu ikke set den igennem.

Nogenlunde samtidig opdagede en kunde hos H&M på Torvet, meget tæt på Netto, at hendes pung også var væk.

Den 41-årige kvinde havde haft sin pung i en taske, men den var væk, da hun skulle betale. Kort efter blev den fundet bag Matas på Torvet, tømt for 300 kroner.

- Vi vil gerne advare om, at der er lommetyve på spil i øjeblikket. Hvis man bliver bedt om at hjælpe med noget, læse på en pose eller lignende, så skal man være ekstra opmærksom, siger Bent Riber Nielsen fra politiet i Silkeborg.

Mistanke til udenlandske biler
Politiet har også modtaget en anmeldelse om tyveri af en pung på banegården i mandag. Her var en 42-årig mand på vej ind i toget, da hans pung blev stjålet.

Politiet har blandet andet mistanke til nogle personer i udenlandske biler, der blev spottet i går.

På rastepladsen på Søndre Ringvej ved Lysbro skov stødte politiet i går på en hvid Mercedes på bulgarske nummerplader. To mænd lå og sov i bilen, men politiet fandt ikke noget ulovligt i bilen.

- Uden at kunne sige det med 100 procent sikkerhed, så kan der være en sammenhæng mellem lommetyvene og den bulgarske bil, siger Bent Riber Nielsen.

Bilen havde registreringsnummer M6414BK.

Politiet fik også anmeldelse om en hvid Toyota varebil med registreringsnummer R008KLZ, der i går formiddag holdt på Skovløbervej, også ved Lysbro skov.

- Det er lidt mistænkeligt, at de holder der, hvor ingen burde holde, siger Bent Riber Nielsen.