Billede fra videoen, er er lavet med en drone.

Flot video fra renoveringen af Trækstien

En god del af Trækstien er i øjeblikket ved at blive hævet og renoveret, så den bliver farbar 10 måneder om året. Kommunens teknik- og miljøafdeling har lavet en flot video fra arbejdet.

En del af Trækstien ved Porskær er permanent oversvømmet, så der er det nødvendigt at bygge en træbro. Arbejdet foregår med særlige amfibiekøretøjer, der bruges til at komme rundt og til at bore pæle i flodbunden.

Træbroen bliver cirka 500 meter lang og skulle gerne stå færdig i marts måned.

Byrådet i Silkeborg og Naturstyrelsen har samlet kastet fire millioner kroner i renoveringsarbejdet. Det er ikke helt stien, der bliver hævet. Blandt andet strækningen fra Søholt til Ringvejsbroen røres ikke.

[xyz-ihs snippet="traekstien"]