Anja Bisgaard Gaede holdt sin tale til byrådsmødet den 29. februar (Foto: Margrethe Løkkegaard)

Forældrenævnet er vendt tilbage

Forældrenævnet Silkeborg er genetableret. Det skete til et møde i går.

Nævnet består af forældre, der gerne vil gøre noget aktivt for deres børns vilkår i daginstitutioner. Blandt andet vil foreningen arbejde for at skabe trygge forhold og kvalitet for børn i dagtilbud i Silkeborg Kommune.

Forældrenævnet Silkeborg blev oprindelig oprettet i forbindelse med besparelserne i 2009. Nævnet gik i sig selv, men nu hvor omprioriteringsbidraget kan betyde endnu flere besparelser på børneområdet, føler flere forældre i Silkeborg, at det er blevet tid til at genoprette foreningen.

Genetableringen blev allerede nævnt, da en gruppe forældre med deres børn mødte op til det seneste byrådsmøde i slutningen af februar, og her tog politikerne positivt imod det.

– I skal vide, at I er meget velkomne til at tage dialog med os her i byrådsalen også de kommende møder. En gang i mellem er dialogen dog nemmere, når man sidder over for hinanden ved et bord, så det vil jeg da anbefale, at vi får gjort, når I får organiseret jer, sagde borgmester Steen Vindum (V) som respons til den tale, en af repræsentanterne fra de bekymrede forældre, Anja Bisgaard Gaede, holdt.

Anja Bisgaard Gaede blev i går valgt som formand for Forældrenævnet Silkeborg. Hun og syv andre forældre vil som det første mødes i påskeferien, hvor de vil planlægge, hvad næste skridt er.

De har allerede talt om at mødes til næste byrådsmøde den 29. marts for at lave en ny aktion.