Ecstacy tog livet af 21-årig

Lørdag morgen skete et tragisk dødsfald i Silkeborg, efter at en 21-årig kvinde havde indtaget et syntetisk narkotikum, som Midt- og Vestjyllands Politi i weekenden gennem pressen advarede andre unge om.

Stoffet, der er i tabletform, viste sig at være en form for MDMA – altså ecstacy, som også er kendt som ’molly’.

Centerleder på Rusmiddelcenter Silkeborg, Palle Havskov siger til tv2oj.dk, at det er et stof, der absolut ikke er til at spøge med.

- Det, der er specielt farligt i den her situation, er, at det ikke kommer med en varedeklaration. Man ved ikke præcis, hvad det er for et stof, eller hvilken kombination af stoffer, der er i de her tabletter, og man ved ikke hvilken styrke, de kommer i, siger Palle Havskov.

Det endte altså med at koste den 21-årig kvinde livet lørdag – og det havde nær også kostet hendes veninde livet.

Hun overlevede dog heldigvis.