Politiet undersøger fortsat dødsulykken

Politiet er endnu ikke færdige med alle undersøgelser i forbindelse med den tragiske ulykke på Torvet i fredags, hvor en ældre kvinde blev dræbt da hun blev væltet og kørt over af bakkende transportbil.

Ulykken skete på et sted, hvor der ikke er plads for en varebil at vende, og de eneste muligheder for en varechauffør er enten at bakke ud, eller at køre varer ind til forretningerne med en palleløfter.

Keld Grosen Jensen fra politiet i Silkeborg siger til mja.dk, at det ikke er politiet der i givet fald skal indføre et kørselsforbud på stedet. Det er i stedet kommunen, der skal tage sådan en beslutning, men her afventer man ifølge netavisen på politiets undersøgelser, inden man træffer en beslutning.

I dag skal der foretages ligsyn for formelt at fastslå om kvinden omkom på grund af uheldet. Desuden afventer politiet resultatet af bilinspektørens arbejde, der munder ud i en endelig rapport om et par uger.

- Umiddelbart mener vi dog at hændelsesforløbet er godt belyst, siger Keld Grosen Jensen fra Silkeborg Politi, der fortsat ikke har afhørt chaufføren.