Foto: Silkeborg Kommune

Spændende kamp i vente på Mascot Park

Cheftræner Peter Sørensen forventer en bedre kamp i aften mod Vendsyssel, end tilfældet var i søndags mod Skive.

Banen på Mascot Park er nemlig betydeligt bedre.

- Det bliver anderledes, fordi vi spiller på en græsplæne, der kan spilles fodbold på, så man kan sætte nogle pasninger sammen. Det bliver godt for os alle sammen, siger Peter Sørensen der imødeser en spændende kamp.

Vendsyssel kommer til Silkeborg med tre friske forårsnederlag på kontoen, og i to forårskampe har SIF også stadigvæk sin første sejr til gode.

- Vendsyssel er et hold, der ligesom os savner at få nogle point her i foråret, men som også ligesom os så gode ud i efteråret. Så det er to sultne hold, og jeg forventer at det bliver en hård og jævnbyrdig kamp, hvor vi ved, at det er vanskeligt at bryde Vendsyssels defensiv ned. Men det skal ikke forhindre os i at prøve alligevel, sagde Peter Sørensen efter tirsdagens træning på Mascot Park.

Kampen starter klokken 18.00 på Mascot Park.