To narko- og to spritbilister standset

Fire forskellige bilister blev i løbet af påsken standset, mens de kørte rundt med enten alkohol eller stoffer i blodet.

Politiet standsede i går klokken 16.05 en 21-årig mand i bil ved McDonald's på Nørrevænget.

Manden blev testet med narkometer, og det gav udslag for både hash og kokain. Den 21-årige blev sigtet for at køre bil i påvirket tilstand, anholdt og taget med til en blodprøve.

Udslaget i narkotesten gjorde, at betjentene kropsvisiterede manden. Det førte til fundet af cirka to gram hash, som den 21-årige også blev sigtet for.

Lørdag sidst på eftermiddagen blev en 37-årig kvinde standset på Spættevej på Århusbakken. Hun blev testet med alkometer, og det viste en promille over grænsen på 0,5. Så hun blev sigtet for spirituskørsel og taget med til en blodprøve.

Spritbilist uden kørekort i lånt bil
Sidst på eftermiddagen skærtorsdag standsede politiet en bil på Mølledamsgade i Alderslyst. Bag rattet sad en 29-årig mand, der blev bedt om at blæse i politiets alkometer.

Resultatet var en promille over 0,5, så han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til en blodprøve.

Den 29-årige mand er i forvejen frakendt kørekortet, så han fik også en sigtelse for at køre i frakendelsestiden.

Spritbilisten uden kørekort havde lånt bilen af en 25-årig kvinde. Det er ikke lovligt at låne sin bil ud til en person uden kørekort, så den 25-årige fik også en sigtelse.

Et par timer forinden standsede politiet en 48-årig kvinde i bil på Papirfabrikken. Hun blev testet positiv for euforiserende stoffer, sigtet og taget med til en blodprøve.