Medarbejderne arbejder på højtryk for at få varerne på plads (Foto: Margrethe Løkkegaard).

Torvecentret fyldes med outlet i morgen

De kommende tre dage fyldes Torvecentret med handlende, når der igen holdes outlet-messe.

Fredag klokken 10 åbner dørene til årets udgave af Mega Outlet, hvor masser af privatpersoner og professionelle handlende dukker op med deres stande. Din Radio 8600 sender live fra messen om eftermiddagen.

Private har mulighed for at rydde ud i gemmerne og tjene en skilling, mens de professionelle står klar med varer inden for mange forskellige kategorier.

Mega Outlet blev afholdt første gang sidste år, hvor konceptet med privat outlet kom til Silkeborg.

Årets udgave falder sammen med Late Night fredag, hvor både messen og mange butikker holder åben til klokken 22, og søndag er der også åbent i byens butikker. En del af overskuddet fra messen kommer tilbage til byens butikker, det går nemlig til HandelSilkeborgs aktiviteter.

Outlet-messen holder åbent 10-22 fredag og 10-15 både lørdag og søndag.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="12229" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1459428209052"]