Rock-musik kæmper mod børnecancer

På fredag har du mulighed for at høre noget god rockmusik og støtte Børnecancerfonden, når der er støttekoncert i Kedelhuset.

Det er Team Rynkeby Silkeborg, der arrangerer Rock mod børnecancer. Konceptet er klart: Hør fed rock, få en fed aften og vågn op med fede tømmermænd – helt uden dårlig samvittighed.

På scenen kan man opleve Almost AC/DC, Guns Tribute og LeBeat. Alle tre bands spiller gratis. Og faktisk er der ingen af dem, der arbejder på aftenen, der får løn.

Lydmanden fra FrontSound, dørmændene fra SIF, barpersonalet fra Team Rynkeby og konferenciererne Bo Linde og NyhedsSøren fra Din Radio arbejder gratis. Dermed går hele overskuddet ubeskåret til at bekæmpe kræft hos børn.

Hvis Kedelhuset bliver helt fyldt, håber Team Rynkeby Silkeborg på at samle op mod 125.000 kroner til Børnecancerfonden.

Omkring 80 procent af Børnecancerfondens indsamlede midler bruges på forskning i børnecancer, der adskiller sig fra ’voksencancer' ved ofte at være mere aggressiv.

De resterende 20 procent af de indsamlede midler går blandt andet til at hjælpe forældre økonomisk og til forbedring af forholdende på børneafdelingerne på de danske sygehuse.

Det hele foregår i Kedelhuset på Papirfabrikken fredag den 8. april. Billetter kan købes på jmts.dk. Dørene åbner kl. 19.30.