Det frivilligt drevne Kulturhus huser mange foreninger og grupperinger, og lørdag og søndag vil de vise, hvad de hver især har at byde på. Her sidder de frivillige fra Café Venlig, der er en af foreningerne. (Foto: Privat)

Kulturhuset holder åbent hus

I weekenden den 9. og 10. april kan nysgerrige komme forbi Kulturhuset og besøge de forskellige gratis tilbud i huset.

Lørdag eftermiddag byder på udendørs workshops om permakultur og graffiti, og indenfor griber digterklubben Words mikrofonen, mens den netop tilkomne strikkeklub griber pinde og garn. Dagen igennem er Café Venlig bemandet af venligboere og andre frivillige, og til aften åbner baren.

Til aftensmad vil nogle af de frivillige sørge for billig vegansk aftensmad, hvorefter det lokale band DickCockers giver et rocknummer eller to. Aftenen vil slutte med gøglertrommeslageren Kalle, der også er kendt fra Ramasjang.

Søndagen vil blandt andet byde på musik fra Silkeborg-bandet De Bedste, som vil spille covernumre af kunstnere som Kim Larsen, Prince og Beatles.

Hvis du er interesseret, skal du møde op på Hostrupsgade 14. Første programpunkt er lørdag klokken 13, hvor Café Venlig og graffiti-workshoppen vil gå i gang.

Program
Lørdag 9. april:
Café Venlig kl. 13-22

Graffiti Workshop kl 13-20

Permakultur Workshop kl 15-18

Words Open Mic kl 16-18

Baren åbner kl 18

Dickcockers kl 18:30

Kalles World Tour kl 20

 

Søndag 10. april:
Café Venlig kl 13-18

Graffiti Workshop kl 13-18

De Bedste kl 14

SøndagsJam kl 15