Foto: Margrethe Løkkegaard

SIF på andenpladsen efter flot præstation

Takket være en mandfolkepræstation ser det efterhånden meget realistisk ud, at SIF besætter en af de tre pladser i Bet25 Ligaen, der giver oprykning til Superligaen.

I går vandt SIF de vigtige tre point i udekampen mod topholdet Lyngby med en flot sejr på 2-0.

Spillerne fra Silkeborg var markant bedre end modstanderne på alle poster og i alle faser af spillet, og sejren var ikke bare helt fortjent, den var også et billede på hvor stærk en trup, Silkeborg IF har skabt.

De to mål blev scoret af Robert Skov og Nicolaj Agger i anden halvleg.

Resultatet betyder, at SIF lige nu ligger på andenpladsen med 42 point. På de næste pladser ligger Horsens og Vejle med henholdsvis 41 og 40 point – men de har spillet henholdsvis to og en kamp færre en SIF.

Næste kamp bliver først den 24. april, hvor Næstved kommer på besøg. I mellemtiden kan SIF dog sætte tre gratis point på kontoen for den kamp mod konkursramte FC Vestsjælland, der ikke bliver spillet.