Foto: Silkeborg Kommune

Infomøder for ældre fik stor opbakning

Kommunens sundhedspersonale har i løbet af denne uge været på tur i kommunen for at fortælle om de tilbud, pensionerede beboere kan modtage. Det foregik under temaet ”Sansernes betydning for et aktivt seniorliv”.

420 ældre har fra mandag brugt et par timer på at høre om høretab og -apparater, hvordan man bevarer sin balance, hvem man skal kontakte, hvis synet begynder og drille og de forebyggende hjemmebesøg, som kommunen tilbyder, hvis man har brug for det.

De besøgende kunne også møde frivillige fra Ældrerådet, frivilligcaférne og kommunens hygiejnesygeplejerske. Hvis man havde lyst, kunne de ældre også få målt deres blodtryk.

Den største deltagertilslutning var i Rosengårdscentret, hvor 157 ældre deltog i den 6. udgave af infodagen.