Foto: Margrethe Løkkegaard

SIF på oprykningskurs

Horsens var i går tæt på at give Silkeborg en fordel i bestræbelserne på at rykke op til Superligaen til sommer.

De gule fra Horsens var nemlig bagud med 0-1 det meste af kampen på hjemmebane mod FC Roskilde. Det var først med knapt et kvarter igen, at Horsens fik udlignet – og i overtiden, at de scorede til 2-1 og dermed vandt kampen.

Horsens har jo spillet en kamp færre end SIF, og havde holdet tabt to eller tre point, ville det unægtelig være en stor fordel for SIF.

Til gengæld var det til SIF’s fordel at både Vejle, Fredericia og Vendsyssel tabte deres kampe i denne runde. SIF fik automatisk tildelt tre point på grund af FC Vestsjællands konkurs, og ligger nu lunt på den oprykningsgivende tredjeplads med 45 point.

Over os ligger Lyngby og Horsens – sidstnævnte med en kamp færre end SIF. Under os, med 43 point, ligger Vejle efterfulgt af Fredericia og Vendsyssel med hver 38 point.

Hvis alting flasker sig i denne uges runde, kan SIF sætte modstanderne yderligere under pres. På søndag har vi en overskuelig hjemmekamp mod Næstved, mens Horsens og Vejle skal spille udekampe mod henholdsvis Vendsyssel og FC Roskilde.