Martin Bøgh og Stephan Wehrsdorf er de to nye kolleger på Din Radio 8600 og Silkeborg Nyt, og de glæder sig til at komme i gang (Foto: Margrethe Løkkegaard)

Din Radio 8600 fordobler sin størrelse

Siden radiostationens start i 2014, er holdet af kolleger fordoblet fra seks til tolv medarbejdere. Silkeborg Nyt og Din Radio 8600 siger nemlig goddag til to nye medarbejdere.

De to nye kolleger hedder Martin Bøgh og Stephan Wehrsdorf og er ansat som mediekonsulenter. De skal være med til at rådgive og vejlede de lokale forretningers og virksomheders behov for markedsføring på Silkeborg Nyt og Din Radio 8600.

Martin Bøgh
Den ene kollega er Martin Bøgh. Han er oprindelig fra Lemvig, men flyttede til Silkeborg i 1990, da han var cirka 20 år. Oprindelig er Martin uddannet som kok – han var i lære på Hotel Impala, hvorefter han arbejdede på forskellige restauranter i et par år.

I 1999 købte han Restaurant Piaf på Nygade, som Martin drev i seks år sammen med den nuværende ejer Marc Noel.

Da Martin i 2005 blev ansat som salgschef ved Silkeborg Slagteren A/S, kunne han virkelig dyrke sine store interesser, som især er kommunikation, skabe relationer og udbrede budskaber. Han arbejdede i næsten ti år, hvor han stod for salg til restauranter og institutioner, offentlige aftaler og udbud og kontakt til virksomheder.

- Fra oktober 2014 og frem til nu har jeg arbejdet med markedsføring af små og mellemstore forretninger, butikker eller firmaer via loyalitetsprogrammet Lyoness, og det er gennem partnerskabet mellem loyalistetsprogrammet og Din Radio 8600, at det nye salgssamarbejde er kommet på plads, fortæller Martin.

Stephan Wehrsdorf
Den anden kollega er Stephan Wehrsdorf. Han blev født og voksede op i Silkeborg, hvor han stadig bor her 45 år efter, i Them.

Han blev uddannet i Bilka, der hører under Dansk Supermarked, og arbejdede blandt andet i Føtex på Borgergade.

Siden 1996 har Stephan arbejdet hos Energinet som erhvervssælger og blev i firmaet en nogle år, dog i forskellige dele af Jylland. Salg er i Stephans verden lige ham.

- Jeg elsker et godt salg. Det vil sige et salg, hvor kunden og jeg begge synes, at vi har lavet den bedste handel, fortæller Stephan.

Han siger, at han er god til at vade ind i folk med træsko på, uden de føler sig stødt.

Din Radio 8600 og Silkeborg Nyt får altså kollegaer, der har en godt kendskab til byen og gerne vil pleje de relationer, der er mellem radiostationen og virksomhederne i byen.