Jim Hansen er meget dedikeret med sit arbejde i Fight Center Silkeborg. En af hans positive sider er, at han sørger for at skabe en god og positiv stemning, når han træner sit hold (Foto: Margrethe Løkkegaard)

Lokal fighter nomineret som årets ildsjæl

Jim Hansen fra Fight Center Silkeborg er blevet nomineret til flot pris, der skulderklapper lokale ildsjæle. Og han fører stort i øjeblikket.

Prisen står tankstationen Go'on for, og alle kan nominere og stemme på dem, de synes, skal have et ekstra klap på skulderen.

Og nomineringen er fuld fortjent, mener Charlotte Hemdorff, som er en af de eneste piger på kick-boksningsholdet.

- Det er fuldt fortjent. Nu er jeg en af de eneste piger, der er med på dette hold, og der er fuld opbakning hver eneste gang, jeg er her. Og han arrangerer bare så mange ting og gør meget for stedet. Jeg håber virkelig, han vinder, for det fortjener han hundrede procent, fortæller Charlotte.

Jim selv er meget glad - og overrasket over den store opbakning.

- Jeg havde slet ikke regnet med, at så mange mennesker ville stemme på mig. Måske 50 eller 100, men at over 400 personer synes, at jeg gør et godt stykke arbejde, det havde jeg ikke regnet med. Jeg er meget rørt over opbakningen, siger Jim med et stort smil.

Du kan høre mere om prisen, Jim Hansen og hvorfor han ifølge dem, der træner hos ham, skal vinde prisen Årets Ildsjæl, nedenfor.

Jim Hansen er den eneste nominerede fra Silkeborg og ligger i øjeblikket på førstepladsen. Vinderen af prisen modtager 25.000 kroner. Du kan stemme på Jim på Støtdelokale.nu.

https://soundcloud.com/dinradio8600/indslag-arets-ildsjael-jim-hansen