Far Alessandro, søn Andrea og mor Fulvia sprudler med god energi. Andrea fortæller, at gæsterne på Café Cappuccio vil blive modtaget med smil, god stemning og skør humor (Foto: Margrethe Løkkegaard)

Little Italy tager form i Sydbyen

Nu bliver Frederiksberggade tættere på at være Little Italy. Pizzariaet Italiano får nemlig en ny nabo. Det er Café Cappuccio, byens nye italienske café i Sydbyen, der officielt åbnede i lørdags.

De mange års arbejde for at nå drømmen har nu for alvor båret frugt for Andrea Valentini og hans forældre Alessandro og Fulvia.

- Det er mærkeligt at stå her i dag. Jeg har været vant til at kigge på planerne over, hvordan caféen se ud, og nu står vi her. Vi er mega glade, dét er vi, fortæller Andrea Valentini.

Den lille familie på tre tog beslutningen om at flytte til Danmark for to år siden, og de har i løbet af den sidste måned arbejdet i højeste gear for at få de sidste detaljer på plads .

Og det lykkedes for dem. Klokken fem minutter i elleve i lørdags nåede familien lige præcis at være klar til åbningen. Klokken elleve kom de første gæster, og i løbet af de næste tre timer fik de besøg af omkring 50 interesserede mennesker.

- Vi var lidt bekymrede om, hvor mange, der ville komme til åbningen, men det gik jo rigtig godt. Alle vores gæster var glade og så ud som om, de kunne lide indretningen. Det glæder mig rigtig meget - ja, det glæder os alle tre, siger Andrea.

Andrea glæder sig til flere besøgende og håber på, at det våde vejr kan inspirere til et besøg i den lille italienske café.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="12824" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1461674172440"]