Foto: Arkiv

Indsamling til kirke tæt på mål

Silkeborg Kirke gennemgår i øjeblikket en større renovering. I den forbindelse samler kirken ind til et nyt alterbord, knæfald og alterskranke, som skal støttes af borgere og firmaer i byen.

Og indsamlingen går godt. Første delmål er på 600.000 kroner, og forskellige firmaer og borgere har været så generøse, at indsamlingen nu ligger på 524.150 kroner.

- Der er rigtig mange private og rigtig mange firmaer, der har givet, og vi håber selvfølgelig, at der er endnu flere, der vil donere, så vi når målet, siger sogne- og hospitalspræst ved Silkeborg Kirke, Anette Kortegaard.

Men der er stadig lidt vej endnu.

- Man kan sige, at de 600.000 kroner er første del af den million, vi gerne skulle have samlet, så vi kan betale den sidste del, når værket står færdigt. For at vi kan gå i gang og kan have det formodede håb om, at vi kan realisere det til sidst, så skal vi have 600.000, så vi kan komme i gang med det, fortæller Anette.

Alle – firmaer eller privatpersoner – kan støtte op om indsamlingen. Læs mere om udsmykningsprojektet på kirkens hjemmeside.