Rema 1000 Gødvad nærmer sig åbningen

Siden Spar på Arendalsvej lukkede, har der manglet indkøbsmuligheder i området. Nu åbner Rema 1000 snart en forretning på samme sted, og en Gødvad-borger vender hjem for at lede forretningen.

Rema 1000 på Arendalsvej åbner torsdag den 12. maj, og teamet på 30 medarbejdere er fundet. 31-årige Peder Holmberg Haarup bliver købmand i forretningen.

Peder Holmberg Haarup startede i detailbranchen som 16-årig og har lige siden brændt for købmandsfaget. Derfor var det en stor drøm, der gik i opfyldelse, da han fik mulighed for at vende hjem til fødebyen og åbne sin egen Rema 1000-butik.

- Jeg har et meget nært forhold til området, fordi jeg selv er født og opvokset her, og jeg kender mange i lokalområdet. Derfor håber jeg, at butikken bliver vellidt blandt de lokale, fortæller Peder Holmberg Haarup, der de sidste seks år har fungeret som købmand i Rema 1000 i Horsens.

Købmanden, der bor i byen med sin kone og søn, glæder sig til at tage imod byens handlende kl. 8.00 på åbningsdagen.

- Jeg håber, at beboerne vil mærke, at vi støtter op om lokalområdet og det liv, som er her i byen – og så håber jeg da, at jeg kommer på fornavn med de handlende, siger købmanden.

Den 800 m2 store butik bliver Silkeborgs femte Rema 1000. Alle butikkerne i kæden er styret af selvstændige købmænd.