Foto: Preben Hansen, Silkeborg Foto

Silkeborg-Voel henter ny bagspiller

Julie Aagaard har været et kæmpetalent gennem mange år, men skader og manglende spilleglæde har forhindret det endelige gennembrud. Nu har hun skrevet kontrakt med Silkeborg-Voel, som skal hjælpe hende det sidste stykke vej. Hun skifter til klubben efter sommerferien.

Julie Aagaard har spillet på seniorniveau, siden hun var bare 14 år, så til trods for alderen på 24 år, så har hun været med i en mange år allerede.

- Jeg har hele tiden været lidt længere fremme end alle andre, og det har gjort, at da det ville have været naturligt at blive senior, der havde jeg allerede spillet professionelt i fem-seks år. Det gjorde til sidst, at jeg overhovedet ingen glæde havde tilbage i forhold til håndbold, og sammenholdt med skader, så har det gjort at jeg gik lidt i stå, siger Julie Aagaard og tilføjer:

- Lysten til at spille er heldigvis kommet tilbage, og tiden i EH Aalborg har været rigtig god for mig. Nu kan jeg slet ikke få nok håndbold, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i Silkeborg-Voel. Det er en spændende trup.

Julie Aagaard er færdig som fysioterapeut til jul, så det første halve år står den stadig på studier, men Jakob Andreasen ser dog ikke dette som noget problem, og glæder sig til at få endnu en venstrehåndet bagspiller i truppen.

- Det første halve år er der lige nogle ting der skal gå op, men det skal vi klare sammen. Jeg glæder mig rigtigt meget over, at vi har fået fat på Julie. Hun har en masse kompetencer og jeg er sikker på, at hun nok skal blive en gevinst for os, siger Jakob Andreasen og fortsætter:

- Nu skal Julie lige op i højeste gear igen, men hun er jo en spiller, der har prøvet rigtigt meget allerede nu, så jeg er sikker på, at det skal hun nok komme hurtigt. Med hende har vi nu seks bagspillere med stor kvalitet, og det er vigtigt for os, hvis vi skal blande os omkring slutspillet til næste sæson.