Foto: Rigspolitiet

Politiet efterlyser 4X4 fra færdselsuheld

Politiet vil gerne finde føreren af en metalfarvet firehjulstrækker. Føreren var i går årsag til, at en cyklist styrtede og måtte på skadestuen. Bilisten kørte fra stedet uden at hjælpe.

Firehjulstrækkeren kom ved 16.30-tiden kørende på Gl. Kongevej i Grønbæk og skulle svinge til venstre ud på Præstevangen.

På Præstevangen kørte en traktor, men føreren af firehjulstrækkeren overholdt ikke sin ubetingede vigepligt og svingede ud.

Den 52-årige fører af traktoren var nødt til at bremse hårdt for at undgå et sammenstød mellem de to, hvilket også lykkedes. Og så kørte bilen fra stedet.

Det gik galt bagved
Bag traktoren kørte en cyklist med god fart på vej ned ad bakken.

Da traktoren pludselig bremsede hårdt, blev cyklisten nødt til at gøre det samme. Det resulterede i, at den 24-årige mand på cykel styrtede og slog sin skulder, arm og brystkasse.

Cyklisten blev kørt til skadestuen, hvor han blev scannet, men der var ingen brud. Han blev dog bedt om at holde skulderen og armen i ro i nogle uger.

- Det er ikke sikkert, at bilisten har set cyklistens uheld, men vi vil i hvert fald gerne høre fra hende, siger Keld Grosen Jensen fra politiet i Silkeborg.

Føreren af firehjulstrækkeren beskrives som en dansk kvinde, 30-40 år og med langt, lyst hår.

Firehjulstrækkeren beskrives som metalfarvet, og så var der spændt en hvid hestetrailer efter.

Har du oplysninger om bilen, eller var du føreren, kan du kontakte politiet på telefon 114.