Foto: Region Midtjylland

4-årig alvorligt kvæstet på besøgsgård

En fireårig dreng kom onsdag ud for en alvorlig ulykke, da han med sin børnehave fra Hørning var på tur til besøgsgården Ellinglund nord for Funder Kirkeby.

Drengen blev klemt bevidstløs mellem en trappe og en malkemaskine.

- Han sad formentlig på en trappe, da han kom i klemme, men vi kender ikke de nærmere omstændigheder. Han blev hårdt kvæstet, men han er uden for livsfare, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, til tv2oj.dk.

Drengen var ifølge TV Midt/Vest ved bevidsthed, da ulykken blev opdaget, men han blev svært kvæstet og blev overført til Skejby Sygehus.

Det bliver lokalpolitiet i Silkeborg der nu skal forsøge at klarlægge, hvordan ulykken kunne ske.

Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi siger til netavisen mja.dk, at arbejdet med malkemaskinen er fortsat siden ulykken – og at politiets teknikere torsdag var forbi for at undersøge ulykkesstedet.

Anne Glob Lassen fra besøgsgården Ellinglund siger til eb.dk, at når sådan en ulykke kan ske med så mange voksne omkring, så er det for farligt, og Ellinglund har derfor valgt at aflyse alle planlagte besøg.