Industribygning udbrændt på Sabroesvej

En industribygning på Sabroesvej blev lørdag morgen ramt af en kraftig brand, der efterlod en produktionsbygning totalt udbrændt.

Alarmen gik klokken 07.31 og lød på flammer og kraftig røg i en bygning på Sabroesvej, der tilhører Kallesøe Industrilak.

Midtjysk Brand & Redning rykkede i alt ud med tre køretøjer til branden, der af indsatsleder Per Jensen beskrives som meget voldsom. Hele produktionsdelen af virksomheden stort set udbrændt, og den ene side af taget faldt sammen, dog uden at brandfolk var i fare.

Branden kunne have udviklet sig mere end tilfældet var, hvis Midtjysk Brand- og Redning ikke tilfældigvis havde haft en brandsprøjte i området. Den var på vej hjem efter at være kørt til en blind alarm på Kastaniehøjvej, og kunne hurtigt starte brandbekæmpelsen.

Det var produktionsdelen af firmaet, der blev værst medtaget. Kontorområdet og lageret slap for brandskader.