Foto: Rigspolitiet

Kaos til fest: 17-årig stukket med kniv

En privatfest i Salten Borgerhus endte natten til lørdag i ballade, hvor en 17-årig dreng blev stukket i armen med en kniv.

Ifølge en dørmand til festen, dukkede en bil med tre-fire personer op kort før klokken 01 om natten.

Politiet ved endnu ikke, hvad der skete, efter bilen ankom, men der opstod en eller anden form for tumult mellem personer fra bilen og festdeltagerne.

Det var under den tumult, at den 17-årige dreng fra festen blev skåret i armen. Han fik et cirka syv cm langt snitsår, der var én til halvanden cm dybt.

Den 17-årige blev kørt til behandling på skadestuen i Viborg.

- Han kan ikke rigtig oplyse noget om gerningsmanden. Episoden hænger muligvis sammen med en lignende episode i Herning kort forinden, hvor der også var slagsmål med kniv, siger Flemming Just fra politiet i Silkeborg.

Den knivførende gerningsmand og de andre fra bilen kørte derfra igen. De var kørende i en sort Renault Megane.

En anden 17-årig dreng blev under tumulten slået i hovedet med en flaske. Han blødte, men blev ikke kørt med ambulance. Han blev i stedet vejledt til selv at tage på skadestuen

En flok foran politistationen
Efter episoden med kniv- og flaskevold lukkede politiet festen.

Kort før klokken tre, et par timer efter knivoverfaldet, dukkede en gruppe på 11 unge personer pludselig op inde ved politistationen i Silkeborg.

- De var der alle for at anmelde hinanden for vold. De var påvirket i svær grad og blev bortvist, siger Flemming Just fra lokalpolitiet.

Alle personerne blev registreret, og der var personer fra både Dragør, Ry og Silkeborg.

Politiet skal nu efterforske sagen yderligere og finde ud af, om der er sammenhæng til episoden i Herning.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 114.